Cykelbod

Köpa billig cykelbod som byggsats online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder, tips och inspiration för att bygga en cykelbod.

På denna sida kan man hitta många återförsäljare, butiker och tillverkare av cykelbodar, cykelskjul och cykelförråd i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga cykelbodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga cykelskjul man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika cykelbodar från dessa företag. Billig cykelbod i trä eller plast kan man köpa av Jula. En cykelbod kan vara en trädgårdsbod eller en redskapsbod, det beror på vad man använder boden till.

Köpa cykelbod

Ett företag som är känt för sina låga priser på sina varor är Byggmax. Av Byggmax kan man köpa byggmaterial för att själv bygga en cykelbod. Man kan också köpa monteringsfärdiga förråd som byggsats som går bra att använda som en cykelbod, redskapsbod, trädgårdsbod mm. Nedan två bilder på två stycken monteringsfärdiga förråd.

cykelbod cykelbod

Om den vänstra förrådsboden : Rymligt förråd i funkisstil med färdiga väggsektioner från Jabo. Levereras med enkel- och dubbeldörr vilket gör det enkelt att få in såväl cyklar som större utemöbler. Innervägg med 17 mm råspont levereras löst, samt ett 7x10 fönster som du kan montera själv på valfri plats. Om den högra förrådsboden : Förråd Sven från Polhus är ett knuttimrat, fönsterlöst förråd med rejäla dubbeldörrar. Boden är allsidig och kan bli motorcykelgarage, trädgårdsbod, snickarverkstad. Här ryms alla trädgårdens redskap och till och med åkgräsklipparen. Förrådet är enkelt att montera även för den som inte är så byggvan. Med god planering klarar två personer att montera boden på två dagar.

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga cykelbodar, cykelskjul, cykelförråd mm. Ett annat företag där man kan köpa billig förrådsbod som byggsats att använda som cykelbod är Bauhaus. Nedan två bilder på förrådsbodar hämtade från deras hemsida.

cykelbod cykelbod

Bilden nedan till vänster är från Beijer Bygg. Den visar en förrådsbod som kan användas till en cykelbod. Om detta förråd : Förråd i funksstil med färdiga väggsektioner av liggande panel. Oisolerad dubbeldörr som gör det möjligt att få en bred öppning vid behov. Golv av råspont medföljer. Tillverkad av gran. Stugan levereras obehandlad, se dokument för underhållsanvisningar. Bilden är ett exempel på hur stugan kan se ut efter målning.

cykelbod

Behöver man hjälp i form av ritningar och instruktioner då man ska bygga en cykelbod istället för att köpa en bod som byggsats så ska man besöka sidorna Dinbyggare och Vi i villa där man kan hitta en hel del olika gör det själv projekt.

Ett stort företag som säljer byggmaterial är Beijer Bygg. På deras hemsida kan man hitta instruktioner om att själv bygga ett cykelförråd, cykelbod eller cykelskjul. På deras hemsida kan man läsa följande : Storleken på förrådet beräknas genom att man räknar med en bredd av 500 för varje cykel, inklusive utfällt fotstöd. Om man föredrar cykelställ, kan bygg- och trävaruhandeln oftast hjälpa till att skaffa färdiga cykelställ i galvaniserat stål för flera cyklar i bredd. Ett vanligt centrummått mellan respektive plats för dessa är 400 vid rak inkörning i marknivå. Det finns också cykelställ som har varannan plats förhöjd; där är centrummåttet 330 mellan respektive plats. Cykelförrådet kombineras ofta med plats för barnvagn eller dylikt. Därför kan det vara bra att bygga ett lite större förråd.

Cykelbod, cykelskjul och cykelförråd

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billig cykelbod, cykelskjul, redskapsbod och cykelförråd på nätet. Man kan också via bilder på deras hemsidor hitta tips, inspiration och instruktioner då man själv ska bygga en bod.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Beijerbygg K-rauta

Cykelbod

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa en monteringsfärdig cykelbod som byggsats eller att köpa byggmaterial för att själv bygga en cykelbod, cykelskjul eller cykelförråd.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor