Dörrhasp

Köpa dörrhasp i olka modeller och storlekar billigt på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan möjligheter att hitta tips och inspiration för köpa olika dörrhaspar online på nätet.

Det finns många som säljer dörrhaspar billigt på nätet. Besök stora företag som Clas Ohlson, Byggmax, Jula och Bauhaus för att jämföra utbud och priser på dörrhaspar för att kunna köpa en bra och billig dörrhasp. På sidan finns bilder, texter och annonser som leder vidare till återförsäljare av dörrhaspar av olika slag, tex. en antik dörrhasp eller en dörrhasp i mässing. Det kan vara en dörrhasp till en innerdörr eller till en ytterdörr.


Köpa dörrhasp billigt på nätet

Av Specialbeslag kan man köpa en dörrhasp av snygg design. Nedan två bilder på dörrhaspar från deras hemsida. Om Specialbeslag : är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer såsom handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar. Genom ett omfattande leverantörsnät och goda kontakter har företaget idag byggt upp Sveriges bredaste sortiment av inredningsdetaljer. Om den vänstra dörrhaspen : KASTHAKE/HASP 60 MM MÄSSING. Mässing 60 mm. Kasthake i mässing. Om den högra dörrhaspen : KASTHAKE/HASP 100 MM OBH.GJUTJÄRN. Obehandlat gjutjärn 100 mm. Kasthake/Hasp i obehandlat järn.

dörrhasp dörrhasp

Av Bauhaus kan man köpa en hel del olika detaljer billigt till dörrar och fönster tex. dörrhandtag, beslag och dörrhaspar. Nedan till vänster en billig och enkel dörrhasp man kan köpa av Bauhaus. Om denna dörrhasp : Hasp med ögla, 80 mm.

dörrhasp

Är du ute efter lite speciella dörrhaspar tex. en dörhasp i av äldre modell i gjutjärn så ska du besöka Nacka Byggnadsvård. Ett företag som köper och säljer reservdelar till gamla hus. Nedan bilder på dörrhaspar hämtade från deras butik. Om den vänstra dörrhaspen : Kasthake, mindre. Material: Svart handsmitt järn. Längd: ca 9,5 cm. Om den högra dörrhaspen : Kajuthake, liten, mässing. Kajuthake, också kallad kasthake. Modell mindre. Populär låsanordning på toalettdörrar, skåp och skrin. Material: Mässing. Mått: Längd utan öglor: 43 mm. Längd med öglor 63 mm.

dörrhasp dörrhasp


Dörrhasp

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering som tex. dörrhasp till innedörr eller ytterdörr.

Specialbeslag Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Byggmax
XL Bygg Bygghemma Nacka byggnadsvård

Dörrhasp billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa en dörrhasp billigt via annonser och länkar så kan man köpa allt som behövs för att göra en husrenovering.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor