Expanderspik

Köpa billig expanderspik till betong, syll, tak och vägg online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters expanderspik till betong, syll, tak och vägg till tak och vägg.

Ska du köpa många och billig expanderspik så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av expanderspik så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den expanderspik du behöver.

Köpa expanderspik

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Beijer Bygg. Beijer Bygg säljer en hel del olika billiga krokar, spikar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg, betongexpander, expanderspik och gipsexpander. Nedan två bilder från Beijer Byggs hemsida. Om den vänstra expanderspiken : Expanderspik FNH. Används för lättare montage i betong, tegel, natursten och kalksandsten. Om den högra expanderspiken : Expanderspik SPIX FEA. Används för att fästa stålreglar och skenor i betong.

expanderspik expanderspik

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, betongkrok, betongexpander, expanderspik, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga betongexpander är Byggmax. Nedan två bilder på expanderspik hämtade från deras hemsida. Om den vänstra expanderspiken : Spikplugg rekommenderas när du vill göra montage i mer massiva material som betong, lättbetong, tegel eller hålsten. Med spikpluggen fäster du smidigt reglar, socklar skåp och köksinredningar. Om den högra expanderspiken : Expanderspik är avsedd för lätt och genomgående montering tegel, betong och natursten. Användningsområden kan tex vara montering av stål- och träläkter i betong, i betongbjälklagets undersida eller för spikläkter till undertak.

expanderspik expanderspik

Bilden nedan till vänster är från Essve. Den visar en expanderspik. Besök deras sida för att se deras utbud av små och stora expanderspik till tak, syll, betong och vägg. Om denna expanderspik : ESSVE expanderspik är avsedd för lätta montage och för genomsticksmontage i betong, tegel eller natursten. Expanderspik är lämplig där brandkrav ställs på infästningen eller där kort sättdjup är ett önskemål. Expanderspiken används vid t ex montering av trä-/stålreglar som syllmontage, spikläkt för undertak m m.

expanderspik

Funderar på på hur använder man expanderspik så har de flesta som säljer expanderspik instruktioner om hur man använder dessa spikar. På Byggmax hemsida finns en hel del filmer att ta del som visar olika byggprojekt. Det är mycket möjligt att man kan hitta en fil om hur använder man expanderspik på deras hemsida annars har man sidor som Din byggare och Vi i Villa.

Av Biltema kan man också köpa expanderspik till syll, vägg, tak mm. Bilden nedan är från deras hemida. Här kan man också läsa om att montera expanderspiken. Att läsa på deras hemsida : Metallinfästning för montage i massiva material som betong, natursten, fulltegel och sten. När expansionspiken slagits in i ett förborrat hål trycks spiken ihop, fjädrar ut och expanderar längs hela spiken. Snabb att montera. Enkel att använda vid montering av reglar, syll, takjärn, hålband och rörupphängningar i betong. Speciellt lämplig för fastsättning av träreglar, blindkarmar kring fönster och utfackningspartier vid små kantavstånd. Monteringsanvisning: Borra ett hål anpassat till storleken på expanderspiken och slå i expanderspiken med en hammare. Den parallella expansionen längs hela spiken ger en stor anläggning mot underlaget vilket medför en stark och säker infästning. Tillverkat av härdat fjäderstål. Förzinkad.

expanderspik

Expanderspik billigt

Nedan länkar till företag där man kan köpa gipskrok, skruv, betongkrok, mollyplugg, betongexpander och expanderspik till betong, syll, tak och vägg till tak och vägg billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort expanderspik.

Bauhaus Essve Biltema
Jula Clas Ohlson Beijer Bygg
Byggmax Rusta

Expanderspik

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa stora och små gipskrok, betongkrok, mollyplugg, gipsexpander, betongexpander och expanderspik av olika storlekar på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor