Fönsterhake

Köpa fönsterhake, fönsterhasp eller vädringsbeslag i olka modeller och storlekar billigt på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Hitta tips och inspiration för köpa olika fönsterhakar, fönsterhaspar eller vädringsbeslag online på nätet.

Det finns många som säljer fönsterhake, fönsterhasp eller vädringsbeslag billigt på nätet. Besök stora företag som Clas Ohlson, Byggmax, Jula och Bauhaus för att jämföra utbud och priser på fönsterhakar, fönsterhaspar eller vädringsbeslag för att kunna köpa en bra och billig fönsterhake. På sidan finns bilder, texter och annonser som leder vidare till återförsäljare av fönsterhakar av olika slag, tex. en antik fönsterhake eller en fönsterhake i mässing. Det kan vara en fönsterhake till ett gammalt fönster eller ett vädringsbeslag till ett nytt fönster.


Köpa fönsterhake billigt på nätet

Av Specialbeslag kan man köpa en fönsterhasp eller en fönsterhake av snygg design. Nedan två bilder på fönsterhasp och fönsterhake från deras hemsida. Om Specialbeslag : Är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer såsom handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn, fönsterhaspar och krokar. Genom ett omfattande leverantörsnät och goda kontakter har företaget idag byggt upp Sveriges bredaste sortiment av inredningsdetaljer. Om den vänstra fönsterhaspen: KASTHAKE/HASP 60 MM MÄSSING. Mässing 60 mm. Kasthake i mässing. Om den högra fönsterhaken: Fönsterlås av obehandlat gjutjärn. Fönsterlås i gammal stil, i gjutjärn med skruvögla.

fönsterhake fönsterhake

Av Bauhaus kan man köpa en hel del olika detaljer billigt till dörrar och fönster tex. fönsterhake, fönsterhasp eller vädringsbeslag. Nedan till vänster en billigt och enkelt vädringsbeslag man kan köpa av Bauhaus. Om detta vädringsbeslag: Millers Vädringsbeslag, för inåtgående fönster. Utförande: Brun plast.

vädringsbeslag

Är du ute efter lite speciella fönsterhakar, fönsterhaspar eller vädringsbeslag tex. en fönsterhasp i av äldre modell i gjutjärn så ska du besöka Nacka Byggnadsvård. Ett företag som köper och säljer reservdelar till gamla hus. Nedan bilder på fönsterhaspar hämtade från deras butik. Om den vänstra fönsterhaspen : Kasthake, mindre. Material: Svart handsmitt järn. Längd: ca 9,5 cm. Om den högra fönsterhaspen: Kajuthake, liten, mässing. Kajuthake, också kallad kasthake. Modell mindre. Populär låsanordning på toalettdörrar, skåp och skrin. Material: Mässing. Mått: Längd utan öglor: 43 mm. Längd med öglor 63 mm.

fönsterhasp fönsterhasp

Fönsterhake

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering som tex. en gammal fönsterhake eller ett vädringsbeslag i mässing.

Specialbeslag Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Byggmax
XL Bygg Bygghemma Nacka byggnadsvård

Fönsterhake billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa en fönsterhake billigt via annonser och länkar så kan man köpa allt som behövs för att göra en husrenovering.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor