Gipskrok

Köpa billig gipskrok, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipsskruvar mm.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters krokar tex. gipskrokar och betongkrokar.

Ska du köpa många och billiga gipskrokar så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av gipskrok så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den gipskrok du behöver.

Köpa gipskrok

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Biltema. Biltema säljer en hel del olika billiga krokar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg och gipsexpander. Nedan två bilder från Biltemas hemsida. Om dessa krokar : Krok för gipsvägg, vit och i mässing. Upphängningskrok för gipsvägg. Max belastning: 25 kg.

gipskrok gipskrok

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga mollypluggar är K-rauta. Nedan två bilder på gipskrokar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra bilden : Gipsexpander ringkrok. För montering i gipsskiva, träfiberskiva, laminatskiva. Expandern har en förmonterad O-krok avsedd som vägg- eller takkrok. Vid montering expanderar plåtvingarna på baksidan av skivan, vilket ger en permanent gängad fästpunkt. Om den högra bilden : För takmontering i alla typer av skivmaterial, stålregel i kombination med skiva eller hålsten. Materialets tjocklek i underlaget tillåts variera. Utgör en brandsäker infästning tillsammans med obrännbart takmaterial.

gipskrok gipskrok

Bilden nedan till vänster är från Clas Ohlson. Den visar en gipskrok. Om denna krok : Gipskrok Hercules. Inga verktyg behövs vid montering. Lämnar inga fula märken, endast ett minimalt hål. Klarar upp till 25 kg.

gipskrok

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa gipskrok, skruv, betongkrok, mollyplugg billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort mollyplugg med tång eller utan tång.

Gipskrok billigt

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billiga gipskrokar, badrumskrokar, handdukskrokar till badrum på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Skånska byggvaror
Byggmax Rusta

Gipskrok

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa gipskrok, mollyplugg och gipsexpander till gips på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor