Mollyplugg

Köpa billig mollyplugg, gipsexpander, skruvar, pluggar mm.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa mollyplugg, tång för att montera och ta bort mollyplugg.

En mollyplugg är en sk. gipsexpander. Det är en metallplugg som man använder när man vill fästa saker på väggar av gips. Mollypluggen tål betydligt högre laster än tex. en skruv i en plastplugg och är bra när man vill hänga upp tunga saker på väggar av gips. När man har borrat hål och sätter i pluggen fäller den ut små vingar. Det finns en speciell tång att använda för att sätta dit mollypluggen och för att ta bort pluggen. På youtube finns filmer som visar hur man monterar och tar bort en mollyplugg.

Köpa mollyplugg

Att köpa mollyplugg kan man göra billigt på nätet av stora företag som Byggmax, Jula, Biltema, Rusta och Clas Ohlson. Priserna varierar på mollypluggar hos de olika företagen vilket betyder att man ska titta runt hos flera av dem innan man köper sina mollypluggar. Nedan bilder på mollyplugg och tång för att ta bort och montera mollypluggar hämtade från Clas Ohlson. Om mollypluggarna : Mollyplugg för medeltung infästning i gips-, spån- och träfiberskivor. Använd gärna monteringstång för enkel och säker montering av expanderskruv. Om tången : För snabb och enkel montering av metallexpander.

mollyplugg tång mollyplugg

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga mollypluggar är Biltema. Nedan två bilder på mollypluggar hämtade från deras hemsida.

mollyplugg mollyplugg

Bilden nedan till vänster är från Jula. Den visar expanderplugg med monteringstång. 50 st 4x32 mm och 10 st 5x51 mm expander.

mollyplugg

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa mollypluggar billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort mollyplugg med tång eller utan tång.

Mollyplugg billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa gipskrok, mollyplugg och gipsexpander till gips på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Skånska byggvaror
Byggmax Rusta

Mollyplugg

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa mollyplugg till gips på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor