Mollyskruv

Köpa billig mollyplugg, gipsexpander, mollyskruv, skruvar, pluggar mm.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man hitta olika mollyskruv och mollyplugg.

En mollyplugg eller en mollyskruv är en sk. gipsexpander. Det är en metallplugg som man använder när man vill fästa saker på väggar av gips. Mollyskruven tål betydligt högre laster än tex. en skruv i en plastplugg och är bra när man vill hänga upp tunga saker på väggar av gips. När man har borrat hål och sätter i mollyskruven fäller den ut små vingar. Det finns en speciell tång att använda för att sätta dit mollyskruven och för att ta bort pluggen. På youtube finns filmer som visar hur man monterar och tar bort en mollyskruv.

Köpa mollyskruv

Att köpa mollyskruv kan man göra billigt på nätet av stora företag som Byggmax, Jula, Biltema, Rusta och Clas Ohlson. Priserna varierar på mollyskruvar hos de olika företagen vilket betyder att man ska titta runt hos flera av dem innan man köper sina mollyskruvar. Nedan bilder på mollyskruv och tång för att ta bort och montera mollyskruvar hämtade från Clas Ohlson. Om mollyskruvarna : Mollyskruv för medeltung infästning i gips-, spån- och träfiberskivor. Använd gärna monteringstång för enkel och säker montering av expanderskruv. Om tången : För snabb och enkel montering av metallexpander.

mollyskruv mollyskruv

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, mollyskruvar, gipsexpander, skruvar, pluggar, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga mollyskruvar är Biltema. Nedan två bilder på mollyskruvar hämtade från deras hemsida.

mollyskruv mollyskruv

Bilden nedan till vänster är från Jula. Den visar expanderplugg med monteringstång. 50 st 4x32 mm och 10 st 5x51 mm expander.

mollyskruv

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyskruv går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollyskruven satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa mollyskruvar billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort mollyskruv med tång eller utan tång.

Mollyskruv billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa gipskrok, mollyskruv och gipsexpander till gips på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Skånska byggvaror
Byggmax Rusta

Mollyskruv

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa mollyskruv till gips på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor