Ohyvlat virke

Nedan tips, inspiration och bilder på billigt och bra ohyvlat virke att använda inomhus och utomhus.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan kan man köpa billigt och bra ohyvlat virke att använda inomhus och utomhus.

På denna sida hittar du via annonser och länkar tillverkare och återförsäljare av ohyvlat virke vilka också säljer tex. planhyvlat virke att använda inomhus och utomhus. Börja med att besöka stora företag som tex. Byggmax, K-rauta, Bauhaus och XL bygg för att se om de säljer ohyvlat virke eller endast planhyvlat virke. Om de säljer ohyvlat virke så säljer de detta billigt jämfört med mindre sågverk eller återförsäljare. Det fungerar utmärt att använda ohyvlat virke att tex. brädfodra ett uthus med.

Köpa ohyvlat virke

Nedan bilder på ohyvlat virke man kan köpa av XL bygg. XL Bygg har ett stort sortiment av olika trävaror att sälja. Förutom ohyvlat virke så kan man köpa hyvlat och planhyvlat virke med många olika virkesdimensioner. De har också ett brett utbud av tryckt virke att sälja. Nedan 2 bilder på ohyvlat virke från XL Bygg. Om den vänstra bilden : 100 X 200 mm ohyvlat och till höger 125 x 125 mm ohyvlat.

ohyvlat virke ohyvlat virke

Bra sidor för att hitta instruktioner på att sätta upp ohyvlat virke och planhyvlat virke är Vi i Villa, Bygga Hus och Din byggare. Instruktioner i form av text av bilder gör det enkelt att följa och förstå hur byggandet går till.

Besök Bauhaus för att se deras sortiment av ohyvlat virke och planhyvlat virke. Bilden nedan till vänster på planhyvlat virke är från Bauhaus. Om detta planhyvlade virke : Ytterpanel i obehandlat trä. Används till största del för utvändig beklädnad av husfasad. Brädan består av en finsågad yta och tre hyvlade sidor. För bästa vidhäftningsförmåga, vänd den finsågade ytan utåt.

planhyvlat virke

Det är betydligt svårare att hitta ställen där man kan köpa ohyvlat virke än hyvlat eller planhyvlat virke. På nätet hittar man Stånga brädgård som bla. säljer ohyvlat virke. På deras hemsida kan man läsa följande : Stånga brädgård AB (tidigare Toms virke) är ett familjeföretag vars företagsidé är att smidigt och snabbt förädla råmaterial till färdiga reglar, paneler, lister mm. efter kundens önskemål. Vi har även stora lager på färdighyvlade dimensioner och längder för att snabbt kunna förse våra kunderna med det material de behöver. Nedan bilder från Stånga brädgård på ohyvlade brädor.

ohyvlat virke ohyvlat virke


Ohyvlat virke

Via länkar och annonser på denna sida kan du köpa billigt och bra byggmaterial som virke av olika slag att använda inomhus och utomhus. Det kan vara ohyvlat, hyvlat eller planhylat virke.

Bauhaus XL Bygg Beijer bygg
Byggmax Jemfix Stånga brädgård

Köpa billigt ohyvlat virke på nätet

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Besök de som annonserar på sidan från återförsäljare, byggvaruhus och butiker av trävaror och andra byggvaror. Genom att besöka dessa återförsäljare kan tips, ideer och inspiration hittas på deras hemsidor på olika typer av träpanel som tex. herrgårdspanel, cederträ, ohyvlat virke och allmogepanel att använda inomhus och utomhus.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor