Ränndalsplattor

Nedan tips, inspiration och bilder för att köpa och lägga ränndalsplattor.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan kan man köpa olika sorters marksten som tex. ränndalsplattor online på nätet.

På denna sida hittar du via annonser och länkar tillverkare och återförsäljare för att köpa ränndalsplattor. Besök de stora företagen som Byggmax, Beijer Bygg, XL-bygg och K-rauta för att jämföra deras utbud och priser på ränndalsplattor. På sidan hittar du bilder på dessa plattor från några av dessa företag. Man kan också av de som säljer ränndalsplattorna även hitta instruktioner på att lägga ränndalsplattor. Ränndalsplattor finns i olika material tom tex. granit och betong.

Billiga ränndalsplattor

Ränndalsplattor används för avledning av vatten, tex. från stuprör via trottoaren till rännstenen. Ränndalen som ingår i system Munksten är mjukt skålad och innehåller fem olika delar inklusive en brunnsplatta. Denna text är hämtad från sidan Steriks. Bilderna nedan på ränndalsplattor är från deras hemsida. Om den vänstra ränndalsplattan : Lökrännan är en mindre ränna med lökformade bulor i botten som leder vattnet från husen till större kanaler. De halva lökarna ökar vattnets strömningshastighet och förbättrar rensningen i rännan vid låga flöden. Lökrännan fick utmärkelsen "Utmärkt Svensk Form" 2001 i Industridesign.

ränndalsplattor ränndalsplattor

Bra sidor för att hitta instruktioner om att lägga ränndalsplattor och annan marksten är Vi i Villa, Bygga Hus och Din byggare. Instruktioner i form av text av bilder gör det enkelt att följa och förstå hur läggandet går till. Ofta så medföljer en lista på det byggmaterial som behövs.

ränndalsplattor ränndalsplattor

Ovan bilder på ränndalsplattor från Benders hämtade från deras hemsida. På deras sida kan man hitta information om dessa plattor, hur man ska lägga ränndalsplattorna och hitta deras återförsäljare. En återförsäljare är XL-Bygg och en annan är Beijer Bygg.

Av Stenbolaget kan man köpa ränndalsplattor i granit. Nedan till vänster en bild på en ränndalsplatta i granit. Om denna platta : Ränndalsplatta Granit är en snygg vattenavlednings-lösning i ljus granit. Plattorna finns i flera varianter för att underlätta bygget av ett avvattningssystem som passar just din trädgård. Plattorna används främst för att leda bort vatten från stuprännor men endast fantasin sätter gränser. Plattorna är 500x200x60mm / 200x200x60mm i storlek.

ränndalsplattor

Besök Byggmax för att köpa billig marksten tex. ränndalsplattor. Byggmax är känt för sina låga priser på byggmaterial och marksten. Det finns en del gör det själv projekt att tillgå på deras hemsida och med lite tur så hittar man en instruktion om att lägga plattor tex. ränndalsplattor. Nedan bilder på marksten hämtade från deras hemsida. Om den vänstra plattan : Svart strukturerad betongplatta som passar bra till uteplatser, gångvägar, uppfart och parkering för personbil mm. Plattorna används mest till utomhusbruk och har en långa livslängd och är nästan helt underhållsfri. Om den högra plattan : Vision Struktur är en kvadratisk, 40 mm tjock trädgårdsplatta av betong med diskret ytstruktur som liknar skiffer och med ballast av natursten.

ränndalsplattor ränndalsplattor

Köpa ränndalsplattor

Länkar till återförsäljare, byggvaruhus och butiker av marksten av olika slag, tex. ränndalsplattor.

bauhaus bolist beijer bygg
byggbasen Jemfix skånska Byggvaror
Bygghemma woody byggfakta

Ränndalsplattor

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Besök de som annonserar på sidan från återförsäljare, byggvaruhus och butiker av marksten som ränndalsplattor och byggvaror. Genom att besöka dessa återförsäljare han tips, ideer, inspiration över instruktioner att lägga marksten tex. ränndalsplattor.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor