Takkrokar

Köpa bra och billiga takkrokar till olika takmaterial online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan möjligheter att hitta tips och inspiration på olika takkrokar till passande tak.

Då man tänker hänga något, tex. en lampa eller kruka i taket så är det viktigt att använda lämplig takkrok. Det finns olika takkrokar att använda beroende på vilket tak man har. Billiga takkrokar och andra krokar för upphängning kan man köpa av stora företag som Bauhaus, Byggmax, Rusta, Clas Ohlson och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra utbud och priser av takkrokar. Kan vara lönt att besöka många företag som säljer takkrokar för att hitta den billigaste takkroken. På denna sida hittar du länkar, annonser och bilder till några av dessa företag.


Köpa takkrokar billigt på nätet

Två företag som är känt för sina låga priser är Jula och Biltema. Av dessa företag kan man köpa takkrokar till olika ändamål. Om den vänstra takroken från Jula: En kraftig takkrok som passar bra att använda i garage och förråd. Om den högra takroken från Biltema: Skruvkrok som kan användas som takkrok och väggkrok.

takkrokar takkrokar

Av Domusclassica kan man köpa krokar av olika slag tex. takkrokar i olika storlek och material. Förutom takkrokar kan man köpa krokar till helt andra användningsområden än det man tänker när man hör året takkrok. Ett exempel på detta ser du nedan till vänster. En roterande klädkrok som fästs undertill på klädstället. Material: Mässing, olackad. Mått: Krokens höjd är 4,5 cm.

takkrokar

En bra sida på nätet innehållande tips och instruktioner på olika saker i ett hem är är Vi i villa. Här kan man bla hitta olika takkrokar att använda till olika tak. Det är viktigt att använda rätt takkrok för att undvika att takkroken inte lossnar från taket då man belastar den.

Ett känt företag där man kan köpa krokar och beslag i olika design, material och storlek är Gyllenhak. Besök deras hemsida för att se deras utbud av takkrokar. Nedan två bilder på takkrokar från deras hemsida. Om den vänstra takkroken: Takkrok i mässing. Olackad polerad mässing som åldras vackert med tiden. Längd: krokens totala längd är cirka 9 centimeter varav den gängade delen är cirka 4 centimeter. Kroken i sig är alltså ungefär 5 centimeter (öglans maximala bredd invändigt är cirka en och en halv centimeter). Den runda plattan är cirka tre centimeter i diameter. Om den högra takkroken: Takkrok 8126. Total längd: ca 20 cm (8"). Själva krokens bredd: ca 5 cm. Den gängade delen: ca 6,5 cm. Tjocklek: ca 1 cm. Material: Obehandlat stål.

takkrokar takkrokar

Takkrokar

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs då man tänker hänga något i tak eller vägg vilket kan vara takkrokar av olika material och storlek, tex. en kraftig betongkrok.

Domus classica Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Rusta
Gyllenhak

Takkrokar billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa olika byggvaror för att renovera eller bygga nytt med så kan man också köpa takkrokar av olika slag.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor