Takstötta

Köpa billig och bra takstötta, byggstötta, teleskopstötta och andra verktyg och hjälpmedel.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på takstöttor, byggstöttor och teleskopstöttor.

Ska du köpa en bra och billig takstötta, byggstötta, teleskopstötta och andra verktyg och hjälpmedel så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus, Byggmax och Biltema. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. en udda variant av takstötta så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta.

Köpa takstötta

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Bauhaus. Bahuas säljer en hel del olika billiga verktyg och hjälpmedel då man ska renovera eller bygga nytt som tex. , tex. takstöttor, byggstöttor och teleskopstöttor. Nedan två bilder på två takstöttor från Bauhaus hemsida. Om den vänstra takstöttan: Lättanvändligt verktyg. Ett justerbart montagestöd med gummiändar i robust design. Gör dina arbeten vid montering och fixering där du behöver ett stöd mer enkelt! Om den högra takstöttan: Takstötta Cover. Aluminiumstötta med supportplattor. Spänns mellan golv och tak. Längd: 1,5 - 3,9 m. Vikt: 1 kg.

takstötta takstötta

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga och bra takstöttor, byggstöttor och teleskopstöttor. Ett annat företag där man kan köpa billiga takstöttor är Hornbach. Nedan två bilder på betongkrokar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra takstöttan: Takstötta i metall, längd 1600 mm, belastningsbar upp till 1800 kg. Kan justeras i höjdled 160-290 cm. Passar till Gipsskivor, träplankor, trätak, paneler, takpanel, metallister, folie, lampfästen, gardinlister, etc. Om den högra takstöttan: PROFI takstötta är en praktisk monteringshjälp och en tredje hand när du bygger. Den hjälper till och stödjer, positionera och fixera föremål upp till max. 40 kg som behöver monteras i taket eller i snedtak. Som exempelvis gipsskivor, paneler, virke, plywood, OSB, och mycket mer.

takstötta takstötta

Bilden nedan till vänster är från Biltema. Den visar en stor teleskopstötta. Besök deras sida för att se deras utbud av takstöttor, byggstöttor och teleskopstöttor. Om denna takstötta: Takstötta för att hålla upp skivor som ska fästas i taket. Teleskopskaft med snabblås: 160–290 cm. Max. belastning: 60 kg. Av järn.

takstötta

Det finns många sidor på nätet där man kan hitta texter och bilder för att hitta information om olika takstöttor samt instruktioner om hur man använder en takstötta på ett bra och säkert sätt.

Takstötta billigt

Nedan länkar till företag där man kan köpa byggmaterial och byggverktyg billigt av olika slag, tex. en takstötta med teleskopskaft med snabblås.

Bauhaus Byggmax Biltema
Jula Clas Ohlson Hornbach

Takstötta

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa allt man kan behöva då man ska renovera huset eller bygga nytt vilket kan vara en takstötta.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor