Vindduk

Köpa billig vindduk på nätet till tak, vägg, fasad och vind.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa vindduk av tex. Byggmax och Bauhaus online på nätet.

På denna sida hittar du länkar och annonser som leder till tillverkare, återförsäljare och butiker av vindduk till tak, vägg, fasad och vind. Det finns en mängd olika vinddukar att välja mellan, dimension, märke mm. Av stora företag som Jula, Byggmax, Bauhaus, XL bygg och K-rauta kan man köpa billiga vinddukar och andra byggvaror. På denna sidan finns länkar och annonser till företag som säljer billig och bra vindduk.

Köpa vindduk på nätet

Nedan två bilder från Byggmax innehållande vindduk. En vindduk kan också benämnas som byggplast eller vindpapp. Om den vänstra bilden : Vindpappen sätts upp strax innanför fasadbeklädnaden på en yttervägg. och ser till att vindbyar inte tar med sig den varma, stillastående luften som isolerar. Om den högra bilden : Åldersbeständig byggfolie. Utmärkande för åldersbeständig byggfolie är att den är behandlad så att den garanterar sin spänst och funktion i 50 år. Produkten är lufttät, och har så hög densitet att den stoppar fukt i ångfas. Ålersplasten tejpas med skarvtejp eller tätningstejp. För installation av plast i varma miljöer, te.x bastu, måste en särskild värmetålig bastufolie användas. Besök Byggmax för att se hela deras sortiment av vindduk.

vindduk vindduk

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billig takpapp, vindduk och byggplast. Tack vare nätet så har man möjlighet att köpa billig vindduk från hela Sverige. Eftersom att det finns så många som idag säljer takpapp, vindduk och byggplast och så gott som alla har en hemsida kan man i lugn och ro sitta framför datorn och jämföra från olika företag. Via nätet har man idag hela Sverige att välja på (även utomlands) vilket ger en ett stort utbud att hitta just den billiga takpapp, vindduk och byggplast man tänkt sig.

Ett annat företag där man kan köpa billig vindduk som byggplast och takpapp är K-rauta. Bilderna nedan är från deras hemsida

vindduk vindduk

Om det vänstra vindduken : Byggplast som används som luft- och ångspärr i ytterväggar, tak och golv. Om det högra vindduken : Ytpapp till tak. Isola Selvbygger 3° (taklutning större än 3°) är en modern taktäckning med stor flexibilitet och styrka. Egenskaperna är anpassade efter det väderutsatta nordiska klimatet. Omläggskanterna har extra klister som ger en säker tätning.

Nedan ett Vindskydd "Windy" från Bauhaus. Om denna vindduk : Åldringsbeständigt och rivstarkt vindskydd. Icopal Windy är ett diffusionsöppet vindskydd på väggens utsida. Produkten är elastisk och tar upp normala rörelser i underlaget utan att spricka. Windy monteras horisontellt och den våningshöga bredden ger få skarvar och bra vindtäthet, samtidigt som monteringen går snabbt. Icopal Windy består av polypropenväv laminerad med polyetenfolie. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av vindduk till fasad, vägg, vind och tak.

vindduk

Xl bygg en annan stor bygghandel som säljer vinddukar av olika slag som tex. byggpapp och byggplast. Nedan till vänster en byggpapp. Om denna byggpapp : För att förhindra att kall luft blåser in i isoleringen. Är vindtät och vattenavvisande men släpper igenom vattenånga. Används i yttervägg (AC350). För att förhindra att kall luft blåser in i isoleringen. Är vindtät och vattenavvisande men släpper igenom vattenånga. Används i trossbotten (AC160). 37,5 m². Nedan till vänster : P-märkt åldersbeständig polyetenfolie för användning som luft- och ångspärr i yttervägg, tak och golv. 2700mm x 0,11mm x 25m.

vindduk vindduk

Förutom de som säljer vindduk så kan man på nätet hitta de som tillverkare vindduk, vindskydd, byggplast och takpapp tex. Icopal. På dessa företags hemsidor kan man läsa mer utförligt om dessa byggmaterial.

Köpa vindduk

Nedan länkar till några där man kan köpa vindduk till fasad, vägg, vind och tak på nätet.

Bauhaus Xl bygg Clas Ohlson
K-rauta Byggmax Jula
Rusta Bygghemma

Vindduk

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa vinddukar och vindskydd till väggar, golv, fasad och tak.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor