Askhink

Köpa askhink med eller utan lock eller andra brasredskap billigt på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan möjligheter att hitta tips och inspiration på olika askhinkar och andra brasredskap.

Har man en kamin eller kakelugn så behöver man olika tillbehör som kan vara ett gnistgaller eller en askhink med eller utan lock. Billiga askhinkar och andra brasredskap kan man köpa av stora företag som Bauhaus, Byggmax, Rusta, Clas Ohlson och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra utbud och priser av askhinkar. Kan vara lönt att besöka många företag som säljer askhinkar för att hitta den billigaste askhinken. På denna sida hittar du länkar, annonser och bilder till några av dessa företag.


Köpa askhink billigt på nätet

Två företag som är känt för sina låga priser är Jula och Biltema. Av dessa företag kan man köpa askhinkar, gnistgaller och andra brasredskap. Om den vänstra askhinken från Jula: Värmetålig hink tillverkad av pulverlackerat stål. Om den högra askhinken från Biltema: Askhink med lock. Av värmetålig svartlackerad stålplåt. Ø340 mm. Höjd: 430 mm.

askhink askhink

Av Clas Ohlson kan man köpa en askhink man kopplar till damsugaren, en sk. grovavskiljare. Förutom askhinkar så kan man också köpa olika brasredskap. Nedan en askhink med lock att koppla till damsugaren: till dörr, fönster och fasad. Om denna askhink: Grovavskiljare, Uppgradera din dammsugare! Perfekt till aska, sot, jord, spån m.m. Levereras med 2 olika filter.

askhink

En bra sida på nätet innehållande tips och instruktioner på olika saker i ett hem är är Vi i villa. Här kan man bla hitta olika tillbehör till kamin och kakelugn samt samt många bra tips på installation och rengöring av kakelugn och kamin.

Ett känt företag där man kan köpa askhinkar, gnistgaller, vedkorgar och andra brasredskap är Granngården. Besök deras hemsida för att se deras utbud av askhinkar. Nedan två bilder på en askhink med spade och en vedkorg från deras hemsida. Om askhinken: Svart askhink med lock och skyffel. Hinken rymmer ca 8 liter. Om vedkorgen: Rustik svart vedkorg i vacker design, tillverkad av tåligt smide.

askhink askhink


Askhink

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs då man eldar med kamin och kakelugn vilket kan vara en askhink med lock eller ett snyggt gnistgaller.

Vi i Villa Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Rusta

Ashink billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa olika brasredskap tex. en askhink man ansluter till en damsugare, som man kan kalla för grovavkiljare.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor