Betongkrok

Köpa billig gipskrok, gipsexpander, betongkrok, skruvar, pluggar, gipsskruvar mm.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters krokar tex. gipskrokar och betongkrokar till tak och vägg.

Ska du köpa många och billiga betongkrokar så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av betongkrok så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den betongkrok du behöver.

Köpa betongkrok

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Biltema. Biltema säljer en hel del olika billiga krokar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg och gipsexpander. Nedan två bilder från Biltemas hemsida. Om den vänstra betongkroken : Takkrok. Mått: 410 x 295 mm. Rör: 18 x 1 mm. Av stål. Om den högra betongkroken : Tavelkrok, 10 st. För betongvägg.

betongkrok betongkrok

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, betongkrok, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga betongkrokar är Jula. Nedan två bilder på betongkrokar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra betongkroken : Perfekta vid upphängning av tavlor och dylikt. Om den högra betongkroken : Stor kroksats som innehåller hållare och krokar i många olika utföranden. Passar verktygstavlor som har krokhål med C/C-mått 25 mm, t.ex. 660-010. Tillverkat av stål.

betongkrok betongkrok

Bilden nedan till vänster är från Kjelles. Den visar en stor betongkrok. Besök deras sida för att se deras utbud av små och stora betongkrokar och andra krokar till tak och vägg.

betongkrok

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Betongkrok billigt

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billiga gipskrokar, badrumskrokar, betongkrokar, handdukskrokar till badrum på nätet till vägg och tak.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Kjelles
Byggmax Rusta

Betongkrok

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa stora och små gipskrok, betongkrok, mollyplugg och gipsexpander till gips, vägg och tak på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor