Funkisstuga

Köpa billig funkisstuga eller andra friggebodar online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder på olika funkisstugor man kan köpa på nätet.

Då du tänkt att köpa en funkisstuga så ska du börja med att besöka stora företag som Bauhaus, K-rauta, Bygghemma och Byggmax vilka har ett stort utbud av olika funkisstugor och bodar med lägre priser än mindre företag. På sidan hittar du annonser, bilder, texeter och länkar till några av dessa företag. Söker du en funkisstuga med loft så kan du köpa denna av tex. köpa ett Attefallshus Jabo Flex 18,4 funkis komplett av Bauhaus.


Billig funkisstuga

Nedan bilder på funkisstugor som byggsats hämtade från Bauhaus. Om den vänstra funkisstugan : Funkisstuga Flex 18,4 Funkis är en modern och rymlig funkisstuga med snedtak. I grundsatsen ingår 16 stycken väggmoduler varav 11st är väggmoduler, en dörrmodul och 4 fönstermoduler. Dessutom ingår ett komplett paket takshingel och underlagspapp. Om den högra funkisstugan : En modern funkisstuga i geniun funkisstil med snedtak och ett öppet skjutglasparti. Flex Funkis 15 levereras om 15st moduler varav 8st är väggmoduler, en dörrmodul, två fönstermoduler och ett skjutdörrsparti i glas som tar upp totalt 3modulplatser. Dessutom ingår ett komplett paket takshingel och underlagspapp.

funkisstuga funkisstuga

Nedan till vänster bild på en funkisstuga man kan köpa av Byggmax. Om denna funkisstuga : Attefallshus Pailin 25. Modern och funkisinspirerad stuga på 25 kvm från Trähuset av hög kvalitet och med pulpettak. Huset ryms inom Attefallsreglerna. Stugan har kallförrådsdörr 10°, 80x200 cm, med spröjsad isolerglasruta och sex fönster, 80x120 cm, med spröjsade isolerglasrutor. Dessutom har den två fasta glaspartier, 280x200 cm, med härdat isolerglas. Stugan består av ett rum, men kan lätt kompletteras med mellanväggar vid behov. Levereras med beklädnadsplåtar av aluzink till takfoten.

funkisstuga

Söker du efter en funkisstuga med loft så kan du besöka Timmerteamet. Bilderna nedan är från deras hemsida. Om denna funkisstuga med loft : Funkis med loft 49 kvm. Med ”Huset under tak” menas att leveransen innehåller allt material som behövs för att få huset sk. ”snickarklart” utvändigt bestående av moduler med en stående förmonterad och grundmålad ytterpanel av typen lockpanel. Grundmålade knutbrädor och foder ingår. Modulerna är förberedda för isolering med en förmonterad vindduk. Huset isoleras alltså inifrån när taket är på plats. Isolering ingår ej i priset. Takstolar och ett komplett yttertak ingår med grundmålade vindskivor, hängbrädor och vattenavrinning. Yttertaket består av plåttak typ Trp 20 och undertaket kan vara antingen råspont eller genomtrampsäker kondensduk med bärläkt beroende på hustyp.

funkisstuga funkisstuga

Besök sidan X-house för att kunna köpa en funkisstuga 40 kvm. Bilderna nedan kommer från deras hemsida. Om denna funkisstuga : När du behöver extra utrymme är Gårdshuset det naturliga valet. Hemmakontor, gäststuga, egen lägenhet för dottern eller sonen, ateljé på tomten, gym och relax med bastu – eller kanske ett mindre fritidshus ? Ja, du vet säkert hur du kan använda 40 m2 bostadsyta.Vad vi definitivt vet är att 40 m² rymmer betydligt mer än man kan tro. Gårdshuset är ett bevis på detta!

funkisstuga funkisstuga


Köpa billig funkisstuga

Nedan hittar du sidor till tillverkare, återförsäljare, byggvaruhus och butiker för att köpa funkisstugor och andra friggebodar, tex. en funkisstuga med loft.

Braåsstugan Bauhaus Grästorpstugan
Jabo Timmerteamet Mellby
Byggmax

Funkisstuga

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan du köpa en byggmaterial för att renovera hus eller bygga nytt tex. byggmaterial för att själv bygga en funkisstuga på 40 kvm.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor