Mässingskrok

Köpa mässingskrok och beslag till möbler, kök, tavla, lampa mm online på nätet .

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters mässingskrokar och beslag till tak och vägg.

Ska du köpa många och billiga mässingskrokar så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av mässingskrok så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den mässingskrok du behöver.

Köpa mässingskrok

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Byggmax. Byggmaxsäljer en hel del olika billiga krokar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg, mässingskrok och gipsexpander. Nedan två bilder från Byggmax hemsida. Om den vänstra mässingskroken : 2st enkelkrokar med blankpolerad mässingsfinish. Höjd 28 mm. Om den högra mässingskroken : Ankarkrok i polerad finish med två infästningshål.

mässingskrok mässingskrok

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, betongkrok, mässingskrokar, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga betongkrokar är Jula. Nedan två bilder på mässingskrokar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra mässingskroken : Dubbla mässingskrokar anpassade för tavelupphängning. Levereras med spikar. Om den högra mässingskroken : Skruvkrokar.

mässingskrok mässingskrok

Bilden nedan till vänster är från Specialbeslag. Den visar en stor snygg mässingkrok. Besök deras sida för att se deras utbud av små och stora mässingkrokar och andra krokar till tak och vägg. Om denna mässingskrok : 4-KROK MÄSSING CYKEL. Hängare med fyra krokar och ett motiv av en cykel. I mässing.

mässingskrok

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa gipskrok, skruv, betongkrok, mollyplugg och mässingskrok billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera mässingskrokar.

Mässingskrok billigt

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billiga gipskrokar, badrumskrokar, betongkrokar, mässingskrokar, handdukskrokar till badrum, kök, möbler mm på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Specialbeslag
Byggmax Rusta

Mässingskrok

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa stora och små gipskrok, betongkrok, mollyplugg, mässingskrok, beslag och gipsexpander till gips, vägg, kök, möbler och tak på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor