Mässingsspik

Köpa billig mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing.

Ska du köpa många och billiga mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av mässingsspik så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den mässingsspik du behöver.

Köpa mässingsspik

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Beijer Bygg. Beijer Bygg säljer en hel del olika billiga krokar, spikar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg, betongexpander, gipsexpander, mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing. Nedan två bilder från Beijer Byggs hemsida. Om mässingsspiken nedan : Mässingspik med kullrigt huvud och runt skaft. Spiken används oftast inomhus vid uppsättning av exempelvis lister och dörrfoder på underlag av trä samt vid diverse hobbyarbeten.

mässingsspik mässingsspik

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, mässingsspik, skruv i mässing, möbelspik i mässing, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, betongkrok, betongexpander, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing är Originellt. Nedan två bilder på möbelspik i mässing hämtade från deras hemsida. Om den vänstra mässingsspiken : Stora kvadratiska dekorationspik, guldfärgade i form av en pyramid, för att dekorera möbler mm. Spiken är 19 x 19 mm och tränger 13 mm in i materialet. Höjden på spiken är 5 mm. Säljs i förpackning med 25 st spik. Om den högra mässingsspiken : En förnicklad möbelspik. En dekorativ silverfärgad möbelspik vågformad med en rund knopp i mitten tränger 14 mm in i materialet. Diameter 9,5 mm. Förpackning om 25 st spik.

mässingsspik mässingsspik

Bilden nedan till vänster på mässingsspik är från Byggmax. Besök deras sida för att se deras utbud av små och stora mässingsspik och andra spikar till tak och vägg. Om denna mässingsspik : Mässingspik som finns i storlekarna 20 x 1,2 mm och 35 x 1,7 mm.

mässingsspik

En butik på nätet där man kan köpa snygg spik i mässing och brons som möbelspik är Slöjddetaljer. Nedan bilder på möbelspik från deras hemsida. Om den vänstra möbelspiken i mässing : Möbelspik, förmässigade, med längd 10 mm, Ø 4,5 mm. Förpackning om 200 st eller 1000 st. Lämplig för att spika fast textil, skinn, filt etc. Om den högra möbelspiken i brons : Möbelspik, brons renässans, med längd 12,7 mm, Ø 10 mm. Hamrad med avslipning. Förpackning om 200 st eller 1000 st. Lämplig för att spika fast textil, skinn, filt etc.

mässingsspik mässingsspik

Nedan länkar till företag där man kan köpa gipskrok, skruv, betongkrok, mollyplugg, betongexpander, mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing billigt samt att kunna hitta instruktioner om att använda olika spikar och skruvar.

Mässingsspik billigt

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billiga gipskrokar, badrumskrokar, betongkrokar, handdukskrokar, betongexpander, mässingsspik, skruv i mässing och möbelspik i mässing på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Beijer Bygg
Byggmax Slöjddetaljer Originellt

Mässingsspik

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa stora och små gipskrok, betongkrok, mollyplugg, gipsexpander och betongexpander, mässingsspik och skruv i mässing till gips, vägg och tak på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor