Mossmedel

Köpa billigt och bra mossmedel till tak, gräsmatta, marksten och väggar online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan möjligheter att hitta tips på bra mossmedel till tak, gräsmatta, marksten och väggar.

Söker du efter ett billigt och bra mossmedel till tak, gräsmatta, marksten, plattor och väggar så ska du besöka stora företag som tex. Bauhaus, Byggmax, Bygghemma, Granngården och K-rauta. På sidan hittar du annonser, texter, bilder och länkar till företag och butiker som säljer olika mossmedel och till olika ändamål, tex. att få bort mossa från gräsmattan eller att ta bort mossa och grönalger från tak, marksten, plattor och väggar.


Köpa mossmedel billigt på nätet

Ett företag som endast finns med butik på nätet är Bygghemma. Av Bygghemma kan man köpa olika produkter till hus och trädgård tex. olika medel mot mossa. Nedan bilder på mossmedel hämtade från deras hemsida. Om det vänstra mossmedlet : CurEra Tak GTI rengör taket från mossa, alger, lavar och kan användas på alla sorters takmaterial vilket håller taket fritt från ny påväxt under lång tid. Efter behandlingen kan det dröja några månader innan påväxten tappar fäste, oftast vid kraftigt nederbörd. Om det högra mossmedlet : Biomax är helorganisk gödning som utvinns ur restprodukter från livsmedelstillverkning. Produkten är pelleterad och sedan krossad för att enkelt kunna spridas ut. Den ger en allsidig gödning som passar för alla trädgårdens växter med undantag för surjordsväxter då produkten innehåller 10% kalcium. Vid regelbunden gödning med Biomax behöver ingen ytterligare kalk tillföras. Vid nyplantering ska Biomax myllas ner i jorden för att få bästa effekt. Räcker till upp till 600 m² gräsmatta och ska förvaras torrt.

mossmedel mossmedel

Av Jula kan man köpa en hel del olika mossmedel billigt. Nedan till vänster ett mossmedel man kan köpa av Jula. Om detta mossmedel : Mossbekämpningsmedlet nummer ett! Har du problem med mossa i gräsmattan är Bayer Stroller Plus+ Mossa ditt kanske främsta vapen. Stroller Plus+ Mossa bekämpar nämligen mossan ytterst effektivt, samtidigt som kvävegödslet i medlet gödslar gräset frodigt grönt. Den här förpackningen (8,75 kg) räcker till ca 250 m² gräsmatta. Medlet används med fördel under vår samt höst för optimal effekt. Sprid det syntetiska granulatet när mossan är fuktig - efter två veckor har mossan svartnat och kan då krattas bort. Vill du påskynda effekten kan du vattna samtidigt, alternativt låta regnet ta hand om den saken.

mossmedel

Ett stort och välkänt företag är Granngården som säljer många olika produkter till hus och trädgård bla. mossmedel till tak, plattor, väggar och marksten. Nedan bilder på två olika mossmedel man kan köpa av Granngården. Om det vänstra mossmedlet : Ferrogent järnsulfat är ett effektfullt järntillskott till odlingar, grönytor, foder, för vattenrening med mera. Järnsulfaten är fririnnande och lättlösligt i vatten. Om det högra mossmedlet : MossNIX tar snabbt och effektivt död på mossan i din gräsmatta. Redan efter någon dag börjar mossan att mörkna och förtvina. MossNIX sprids med fördel ut blandat med vatten, men kan också spridas direkt i pulverform.

mossmedel mossmedel

Mossmedel

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering som tex. sätta in en dragdörr, vikdörr eller dragspelsdörr samt köpa mossmedel till tak, gräsmatta, marksten och väggar.

Bygghemma Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Byggmax
Rusta Plantagen

Mossmedel billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa material för att renovera hus med eller att bygga nytt med billigt via annonser och länkar så kan man köpa mossmedel till tak, gräsmatta, marksten och väggar.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor