Skorstensrens

Köpa skorstensrens eller tjärborttagningsmedel till skorsten billigt på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan möjligheter att hitta tips, råd och instruktioner om att använda skorstensrens på rätt sätt.

För den som har hus är det underhåll av olika slag som behöver göras. Detta kan tex. vara att ta bort tjära i en skorsten med ett tjärborttagningsmedel. Billigt och bra tjärborttagningsmedel för skorsten kan man köpa av stora företag som Bauhaus, Byggmax, K-rauta, Jula, Biltema och Beijer Bygg. Besök deras hemsidor för att jämföra utbud och priser. Kan vara lönt att besöka många företag som säljer skorstensrens för att hitta det billigaste skorstensrenset. På denna sida hittar du länkar, annonser och bilder till några av dessa företag.


Köpa skorstensrens billigt på nätet

Ett företag som är känt för sina låga priser är Clas Ohlson. Av Clas Ohlson kan man köpa skorstensrens, sottillbehör och annat till kamin och kakelugn. Nedan två bilder på skorstensrens och sotarlod hämtade från deras hemsida. Om den vänstra skorstensrensaren: Minskar risken för brand i skorstenen! Torkar ut tjäran och löser upp den. Enkel och säker att använda. För alla typer av eldstäder och skorstenar. Om det högra sotarlodet med kedja. Dags att sota skorstenen! Sotarlod med kedja. Vikt 1,5 kg.

skorstensrens skorstensrens

Av Jula kan man köpa en hel del skorstensrens och andra tillbehör till eldning i kamin och kakelugn. Nedan till vänster en bild på skorstensrens från Jula. Om detta skorstensrens: Reducerar och neutraliserar brandfarliga beläggningar (tjära) i skorsten och rökgångar. Skonsam mot miljön och väldigt enkel att använda. Lägg den på glöden och låt den verka. Tack vare effektiviteten och det långvariga skyddet mot brandfarliga beläggningar ingår en 12 månaders försäkring mot skorstensbrand.

skorstensrens

En bra sida på nätet innehållande tips och instruktioner på olika saker i en husrenovering är Vi i villa. Här kan man hitta återförsäljare och instruktioner om att använda olika sorters tjärborttagningsmedel till skorsten.

Två sidor på nätet där man kan köpa tjärborttagningsmedel till skorsten är Eldkraft och Nordic heating. Besök deras hemsidor för att se vilka tjärborttagningsmedel de säljer. Nedan två bilder på skorstensrens från deras hemsidor. Om den vänstra bilden från Eldkraft: Optizon är ett avsotningsmedel som är vidareutvecklat efter Nitro Nobels grundrecept. Fungerar i alla fastbränsleeldade villapannor, kakelugnar och kaminer. Medlet består huvudsakligen av oorganiska nitrater, nitriter och Mg. Vid upphettning av additivet sker en långsam sönderdelning. Om den högra bilden från Nordic heating: Skorstensrens Pelletsclean 1,8 kg bygger på samma verksamma beståndsdelar som Skorstensrens 1,3 kg för konventionella vedanläggningar. Skorstensrens Pelletsclean 1,8 kg kan användas i alla pelletsanläggningar. Blandas lämpligen med dina värmepellets direkt i pelletsbehållaren. Skorstensrens Pelletsclean 1,8 kg binder sig vid förbränningen till beläggningarna i rökgångar och skorsten i en katalytisk process. Efter ca. 15 dagar kan ett visst nedfall förekomma av neutraliserade beläggningar i form av klumpar och pulver.

skorstensrens skorstensrens

Tjärborttagningsmedel till skorsten

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering och underhålla delar av huset som tjärborttagningsmedel till skorsten.

Vi i villa Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Byggmax
XL Bygg Nordic heating Eldkraft

Köpa skorstensrens

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa skorstensrens billigt via annonser och länkar så kan man köpa allt som behövs för att göra en husrenovering och underhålla ett hus.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor