Sockelfärg

Köpa billig sockelfärg online på nätet i olika kulörer som svart, grå eller naturgrå.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters sockelfärger av olika fabrikat och kulörer.

Ska du köpa billig sockelfärg så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus, Biltema och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av sockelfärg så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den sockelfärg du behöver.

Köpa sockelfärg

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är K-rauta. K-rauta säljer en hel del olika färger i olika fabrikat och kulör tex. sockelfärger. Nedan två bilder från K-rautas hemsida. Om den vänstra sockelfärgen : Sockelfärg Beckers Vit Bas A 9L. För hussockel av betong. Kan även användas på cementputs, fiberförstärkta mineralskivor samt förzinkade ytor som stuprör. Om den högra sockelfärgen : Sockelfärg Beckers 10 Svart 3L. För hussockel av betong. Kan även användas på cementputs, fiberförstärkta mineralskivor samt förzinkade ytor som stuprör. Sockelfärg är lätt att stryka eller rulla och torkar snabbt. Den har mycket god kulör- och väderbeständighet.

sockelfärg sockelfärg

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billig färg av olika slag i olika fabrikat och kulör. Ett välkänt företag inom färgbranchen är Alcro. Bilderna nedan är från deras hemsida. Att läsa på deras hemsida : Måla sockel och husgrund. Tänk på att även husgrundens kulör betyder mycket för helhetsintrycket av byggnaden. Välj därför med omsorg en kulör som stämmer överens med husets övriga färgsättning och byggnadsstil.Ta även hänsyn till den omgivande miljön kring huset, som markbeläggning, plank, utemöbler etc. Tänk på att grunden även påverkar byggnadens gestaltning.

sockelfärg sockelfärg

Nedan sockelfärg man kan köpa av Byggmax. Om denna färg : Fönsterfärg är extra tålig och fäster bättre på hyvlade ytor. Sockelfärg målas på husets sockel utan förbehandling. Midun Primer Puts Betong är en vattenburen primer för mineraliska underlag som betong, cement- och kalkcementputsade ytor samt för kalksandstegel ute .

sockelfärg

Nedan ser du bilder på sockelfärg som man kan köpa av Bauhaus. Du ser en sockelfärg beckers grafit och sockelfärg beckers naturgrå. Att läsa om sockelfärgen : Akrylatbaserad färg för målning av hussockel. Sockelfärg är en helmatt akrylatbaserad färg främst för cementputs, betong, lättbetong m.m. Vattenburen och skonsam mot miljön. Mycket lättmålad och tränger bra in i underlaget. Sockelfärg ger en mycket väderbeständig yta som tål törnar och repning. Vattenburen. Övermålningsbar efter 8 timmar. Klibbfri efter ca 1 timme. 5-8 m²/liter och behandling.

sockelfärg sockelfärg


Sockelfärg billigt

Nedan stort sortiment av våtrumstapet, våtrumsmatta, badrumstapet, våtrumsvägg, tapet i badrum, tapeter ej till våta utrymmen, sockelfärg i olika kulör och färg passande till både invändig och utvändig målning.

Beckers Jotun Biltema
Jula Bauhaus Caparol
Byggmax Alcro Nordsjö färg

Sockelfärg

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa byggmaterial och färg tex. sockelfärg i olika kulör och fabrikat.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor