Vinkelplåt

Köpa vinkelplåt, dropplåt, sockelplåt och annan plåt online billigt på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan tips och inspiration för köpa olika vinkelplåtar, dropplåtar, sockelplåtar och andra plåtar online på nätet.

Vid en husrenovering behövs olika plåtdetaljer som tex. vinkelplåtar, dropplåtar och sockelplåtar. Billig vinkelplåt och andra plåtdetaljer kan man köpa av stora företag som Bauhaus, Byggmax, K-rauta, Xl-bygg och Beijer Bygg. Besök deras hemsidor för att jämföra utbud och priser av vinkelplåt. Kan vara lönt att besöka många företag som säljer plåtdetaljer för att hitta de billigaste vinkelplåtarna. På denna sida hittar du länkar, annonser och bilder till några av dessa företag.


Köpa vinkelplåt billigt på nätet

Ett företag som är känt för sina låga priser är Byggmax. Av Byggmax kan man köpa olika plåtdetaljer som vinkelplåt. Nedan två bilder på vinkelplåtar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra vinkelplåten: Vinkelbeslag med förstärkning. Förstärkt vinkel av varmförzinkad stålplåt. Används i kryssförband, avväxlingar i träkonstruktioner samt balk/pelarförband. Monteras med ankarskruv. Om den högra vinkelplåten: Används vid kryssförbindningar i trä som förbindningselement. Med hjälp av bult eller expander kan vinkelbeslagen även användas vid förankring av trä till andra material.

vinkelplåt vinkelplåt

Av Bauhaus kan man köpa en hel del olika plåtdetaljer som kan behövas vid en husrenovering som tex. vinkelplåtar, dropplåtar, fotplåtar och sockelplåtar. Nedan till vänster en bild på en fotplåt från Bauhaus. Om denna fotplåt: Fotplåten monteras längs takfoten under underlagstaket som ett extra skydd för ett av takets mest utsatta delar. Fotplåten spikas med pappspik med c/c 150 mm. Bredd mm: 145, Längd: 2000 mm, Höjd: 50 mm.

vinkelplåt

En bra sida på nätet innehållande tips och instruktioner på olika saker i en husrenovering är Din byggare. Om droppbleck kan man bla läsa följande: Ett fönsterbleck kan tyckas vara en obetydlig byggnadsdetalj. Men så är det inte alls. Saknas fönsterblecket är det fritt fram för regnvatten och snö att tränga in i väggkonstruktionen med svåra skador som följd. Dessbättre behöver det inte gå så illa. Har underhållet eftersatts, så att blecket börjat rosta, kan du själv på tämligen enkelt sätt förse dina fönster med nya, effektiva skydd.

Ett känt företag som tillverkare många olika plåtdetaljer till hus är Plannja. Besök deras hemsida för att se vilka vinkelplåtar, dropplåtar, fotplåtar och sockelplåtar de tillverkar och för att hitta deras återförsäljare.

Besök Jula som även de säljer olika plådetaljer inom byggområdet tex. vinkelplåt. Nedan två bilder på vinkelplåtar från deras hemsida. Om den vänstra vinkelplåten: Justerbart vinkelbeslag för infästning i trä eller betong. Av varmförzinkad stålplåt. Om den högra vinkelplåten: För montering av bräda mellan reglar. Av varmförzinkad plåt.

vinkelplåt vinkelplåt

Vinkelplåt

Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering som tex. vinkelplåt, dropplåt och sockelplåt.

Din byggare Bauhaus Biltema
Clas Ohlson Jula Byggmax
XL Bygg Bygghemma Plannja

Vinkelplåt billigt

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Förutom att kunna köpa vinkelplåt billigt via annonser och länkar så kan man köpa allt som behövs för att göra en husrenovering.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor