Virkesdimensioner

Köpa billiga virkesdimensioner för reglar, bräder, tryckimpregnerat online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan kan man hitta bilder på olika virkesdimensioner för reglar, bräder, tryckimpregnerat man kan köpa på nätet.

Då du tänkt att köpa virkesdimensioner för reglar, bräder, tryckimpregnerat så ska du börja med att besöka stora företag som Bauhaus, K-rauta, Bygghemma, Beijer Bygg och Byggmax vilka har ett stort utbud av olika virkesdimensioner med olika virkeslängder än mindre företag. På sidan hittar du annonser, bilder, texeter och länkar till några av dessa företag. Vad du ska bygga bestämmer vilka olika virkesdimensioner och virkeslängder du ska köpa.


Virkesdimensioner

Nedan bilder på tryckimpregnerat virke hämtade från Bauhaus. Besök Bauhuas för att se vilka virkesdimensioner och virkeslängder de har i sitt sortiment. Om den vänstra bilden : Tryckimpregnerat virke. Impregnerad regel 45 x 70 mm 4,2 M. Dimensionshyvlad med runda hörn. Sågfallande kvalitet (G4-2). Impregneringsklass NTR AB. Användningsområde konstruktioner ovan mark. Om den högra bilden : Tryckimpregnerat virke. Tryckt Trallvirke 28 x 120 mm 4.2 M. 28 x 120 mm trallbräda. Sågfallande kvalitet (G4-2). Impregneringsklass NTR AB. Användningsområde konstruktioner ovan mark. Köpa lärktrall.

virkesdimensioner virkesdimensioner

Nedan till vänster bild på en planhyvlat virke man kan köpa av K-rauta. På deras hemsida kan man läsa följande : Vi har virke i flera olika virkesdimensioner och utseende som lämpar sig för olika byggprojekt så som byggen för en altan, staket eller bastu. Planhyvlat virke används gärna för synliga ytor så som möbler och inredning. Vi har även bland annat lister, reglar och paneler. Bilden visar planhyvlat Furu 15 X 145 X 3300 mm, en av många virkesdimensioner man kan köpa av K-rauta.

virkesdimensioner

Besök Byggmax för att kunna köpa virke i olika dimesioner och sorter tex. planhyvlat och tryckimpregnerat virke. Nedan bilder på tryckimpregnerat virke med olika virkesdimensioner och virkeslängder. På Byggmax hemsida kan man läsa följade om tryckimpregnerat virke : En stock består av en Kärna, och runt den finns något som man kallar för Splint. Kärnan är så hård att det inte går att trycka in impregneringsvätska där, med det gör ingenting för kärnan innehåller s.k. pinosylvinfenoler, som ger träet i kärnan har en naturlig impregnering (kärnvirke). Den omgärdande splinten är däremot rötbenägen, men köper man NTR-klassat virke kan man alltid vara säker på att splinten är genomtryckt och har ett fullgott rötskydd. Om den vänstra bilden nedan : 45x170 Impregnerad Regel. Om den högra bilden : 120x140 byggtimmer. Byggtimmer görs av NTR A-klassat virke och håller en hög kvalitet, armeringsjärn anpassas efter höjd och belastning på konstruktionen. Varje skift sammanfogas med traditionell spikning. Virkeslängderna på byggtimmer varierar mellan 2,5 - 3 m.

virkesdimensioner virkesdimensioner

Förutom att köpa virke med olika virkesdimensioner och virkeslängder av Byggmax så kan man hitta många olika instruktioner för att bygga olika saker som tex. att bygga altan. Här kan man hitta uppgifter om dimensioner och virke man behöver för att bygga en altan. På deras hemsida kan man läsa följande : Vi har materialet, råden och inspirationen till ditt altanbygge! Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. Att bygga altan är ungefär som att baka en jordgubbstårta. Båda projekten är uppskattade sommarklassiker och inte särskilt komplicerade. Men innan det är dags att slå sig ner i solstolen finns en hel del att göra. Så ta en titt på vår instruktionsfilm och lär dig bygga altan som proffsen. Lycka till med altanbygget!

Virkesdimensioner

Nedan hittar du sidor till tillverkare, återförsäljare, byggvaruhus och butiker för att köpa byggmaterial som reglar, planhyvlat virke, tryckimpregnerat i olika virkesdimensioner med olika virkeslängder.

Beijer Bygg Bauhaus Bygghemma
Jabo Timmerteamet Byggmax

Virkesdimensioner

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan du köpa en byggmaterial för att renovera hus eller bygga nytt tex. passande virkesdimensioner och virkeslängder.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor